Tärkeänpaikanleirin ensiaskeleet

22.03.2017 10:533 kuukautta sitten

Elettiin viime syksyn alkupäiviä kun idealinkomme Antti sai ajatuksen lapsille järjestettävästä "suurleiristä". Se, mistä ajatus sai alkunsa, ei enää muisteta, mutta luultavasti jollain pitkällä lenkillä, jolloin ajatusten virta on vilkkaimmillaan. Testasimme ajatusta esittämällä sen muutamille ihmisille ja kun vastaanotto tuntui positiiviselta, niin eikun vaan sanoista tekoihin. 

Koska kauneimmatkaan ajatukset eivät toteudu pelkästään hyvän tahdon voimalla, piti kehittää tapa hankkia varoja projektiin. Vast'ikään perustettu Finntriathlon Masters Ry, joka keskittyy triathlonharrastamiseen sekä hyväntekeväisyyteen, valjastettiin heti projektiin. Päätimme järjestää kaikille avoimen Tärkeänpaikanleiri -seminaarin, joka toteutettiin kumppaneidemme ja puhujien avustuksella la 11.2 ja koko seminaarin tuotto voitiin ohjata hyväntekeväisyyteen. Samana päivänä pidettiin vielä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa myytiin mm Kaisa Lehtosen luovuttamia varusteita, Alex Stubbin Hawaiin kilpailuasu ja Suunto Spartan. Seminaarin ja huutokaupan tuotoilla pystyimme avaamaan leirille ilmoittautumisen ja tarjoamaan 20 paikkaa lapsille. Leirin rehtoriksi on lupautunut Vierumäellä Liiikunnanohjaajaksi opiskeleva, huipputason triathleetti Juuso Manninen. 

Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia hyväntekeväisyysprojektiimme jollain tapaa osallistuneita ja pysykäähän kuulolla, sillä luvassa on ihan piakkoin lisää hyviä uutisia.