Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus ja olemme aina pyrkineet katsomaan pitkälle eteenpäin sekä kantamaan oman kortemme kekoon yhteisen hyvän vuoksi. Iloksemme olemme laittaneet merkille, että monilla paikkakunnilla toimii lapsille ja nuorille triathlonryhmiä. Mietimme ja muistelimme omaa nuoruuttamme ja sitä, mitkä ovat niitä ikimuistoisimpia hetkiä ja muistoja, jotka ovat jääneet elämään muistoissamme. Yksi asia nousi suosikkina esiin: liikunnalliset kesäleirit. Nyt laitamme hyvän kiertoon! 

Vuoden 2017 hyväntekeväisyys-projektimme on Tärkeänpaikanleiri

 

 

Tavoite ja toteutus

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on järjestää kesä-hienäkuun vaihteessa Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä vähintään 50 lapselle 2 vuorokauden mittainen lasten triathlonleiri. Leiri alkaa alkuiltapäivästä pe 30.6 ja loppuu iltapäivällä sunnuntaina 2.7. Leirin rehtorina on Juuso Manninen.

Leiri on suunnattu 10-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja on osallistujille ilmainen. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pääsyvaatimuksena leirille on oma kiinnostus liikkumiseen ja lajiin, 25m uimataito, mielellään mahdollisuus ottaa pyörä mukaan leirille sekä se, että pystyy toimimaan (ja yöpymään) ilman vanhempien apua. Ilmoittautuminen leirille alkoi ystävänpäivänä 14.2.2017 klo 18.00. Katso leirille ilmoittamisen ohjeet ja ehdot sivun alaosasta.

Ilmoita lapsi/nuori mukaan tämän linkin kautta

Varojen kerääminen 

Lauantaina 11.2.2017 järjestimme Tärkeänpaikanleiri -seminaarin Vantaan SuperParkissa sekä hyväntekeväisyyshuutokaupan Velo & Oxygen liikkeen avajaisten yhteydessä. Haluamme kiittää kaikkia seminaariin osallistuneita sekä erityisesti seminaarin puhujia Alex Stubb, Ville Köngäs sekä Antti Hagqvist sekä kumppaneitamme SuperPark, Canon ja Pohjolan Mylly. 

Illalla huutokaupattiin Suunnon lahjoittama Spartan kello sekä Bioracerin lahjoittama kilpailuasu, jotka olivat Alex Stubbin käytössä Konassa 2016. Kaisa Lehtonen osoitti suurta yhteisöllistä triathlonhenkeä lahjoittamalla huutokauppaan voitokkaassa Etelä-Afrikan Ironmanissa käyttämiään varusteita (kengät, kilpailuasu, finisher-paita ja takki). Lisäksi huutokaupattiin 2 kpl virallisia Kona2016 julisteita. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto oli 2270€. 

Seminaari- ja huutokauppatuottojen jälkeen vähintään 20 lapsen leiri Vierumäellä oli turvattu ja Ericssonin kumppanuuden myötä saimme 10 paikkaa lisää. Lisäpaikkoja avaamme sitä mukaa kun saamme kerättyä varoja. 

 

 

Leirille ilmoittautumisen ohjeet ja ehdot:

Ilmoittautuminen alkaa Ystävänpäivänä, eli tiistaina 14.2.2017 klo 18.00 ja jatkuu aina 15.6.2017 saakka ellei kaikki paikat ole sitä ennen täynnä. Mikäli kaikki paikat ovat täynnä, voit ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli joku peruu tai kun saamme kerättyä lisää varoja ja avattua uusia paikkoja, saat antamaasi sähköpostiin viestin ja sinulla on 48h aikaa ilmoittaa lapsi/nuori leirille. Mikäli paikkaa ei varata 48h sisällä, se siirtyy seuraavalle jonottajalle. 

Koska Tärkeänpaikanleiri on suunnattu 10-15 -vuotiallle (syntymävuosi 2002-2007) lapsille/nuorille, on tärkeää, että ilmoittautumisen tekee huoltaja eikä lapsi/nuori itse.
Pyydämme huomioimaan, että leirin osallistujilla tulee olla voimassa oleva vakuutus leirin aikana. Osallistujien huoltajat hoitavat lasten/nuorten kuljetukset leirille. Leiriläisille kuuluu majoitus opistotason huoneessa ja täysihoito alkaen perjantain päivällisestä ja päättyen sunnuntain lounaaseen. Pääsyvaatimuksena on 25m uintitaito, innostus liikuntaan ja urheiluun sekä kyky toimia ja yöpyä ilman vanhempia.

Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan asiasta välittömästi toimistoomme (info@finntriathlon.fi), jotta saamme siirrettyä paikan seuraavalle halukkaalle. Mikäli ilmoittautunut ei peru osallistumista/ilmoita peruuntumisesta eikä saavu leirille, on järjestäjälle oikeus lähettää lasku (150€) leiristä. 15.6. jälkeen peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella. 

Leirillä harjoitellaan valmentajien johdolla niin triathlonlajeja kuin muutakin liikkumista (taitoharjoituksia, pelejä) sekä opetellaan sosiaalisia taitoja.
Tarkempi leiriohjelma ja infokirje lähetetään osallistujille noin 2 viikkoa ennen leiriä.
Osaa vastauksista (nimeä, henkilötietoja jne lukuunottamatta) voi käydä muuttamassa/lisäämässä vahvistusviestissä olevan linkin kautta. 

 

 

Tärkeänpaikanleiri -projektia hallinnoivat yhdessä Finntriathlon Oy ja Finntriathlon Masters Ry