Yhteisöunelmille -palvelun käyttöehdot, voimassa 1.4.2016 alkaen toistaiseksi

 

Tämä verkkopalvelu (www.yhteisöunelmille.fi ja www.finntriathlon.fi) soveltaa Suomen Kuluttajasuojalakia sekä Euroopan Unionin yleisiä kuluttajasuojaa koskevia säädöksiä.

 

1.        Palvelun tarjoaja

Palvelun tarjoaja on Finntriathlon Oy, Y-tunnus: 2380511-9, Mutalantie 2 79600 Joroinen, info@finntriathlon.fi. Sopimustekstissä myöhemmin "Palvelujen tarjoaja"

 

2.        Ehtojen soveltaminen

Tämän sopimuksen ehtoja sovelletaan Palvelujen tarjoajan ja asiakkaan välisessä suhteessa silloin kun kohdassa 5 mainittuja palveluja ostetaan verkkosivujen www.finntriathlon.fi tai www.yhteisöunelmille.fi (myös vaihtoehtoinen kirjoitusmuoto: www.yhteisounemille.fi) kautta tai tilataan kirjallisesti postitse tai sähköpostitse.

 

3.        Palvelun sisältö

Tarjotut palvelut kattavat laajan valikoiman eri palveluja. Osa palveluista on Palvelun tarjoajan itse tuottamia/toteuttamia ja osa palveluista on  ulkopuolisten ammatinharjoittajien ja yritysten tuottamia palveluita tai tuotteita.

Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa palveluvalikoimaansa,  -hinnastoa tai -sisältöjänsä sekä palveluiden ja tuotteiden saatavuutta.

Finntriathlon voi palvelussa myydä tai välittää muun palvelun tarjoajan palveluja tai tuotteita. Näiltä osin Finntriathlon palvelun tarjoajana ei ole vastuussa myydyn palvelun tai tuotteen vahingosta, viivästymisestä taikka virheellisyydestä.

Finntriathlon Palvelun tuottajana pyrkii parhaan taitonsa mukaan vastaamaan tuotteiden ja palveluiden laadusta.

 

4.        Palvelujen käyttö

4.1.  Käyttötarkoitus

Palveluun rekisteröitynyt ja/tai jäsenyyden palveluun ostanut sitoutuu käyttämään palveluita vain omaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöönsä. Digitaalisen sisällön (tekstit, kuvat, videot jne) jakaminen on kielletty ilman Finntriathlon Oy:n lupaa. 

4.2.  Palvelujen ja tuotteiden ostaminen ilman rekisteröitymistä

Tuotteiden ja palvelujen ostamiseksi ei edellytetä rekisteröitymistä palveluun. Ostettaessa joko fyysistä tuotetta tai digitaalista palvelua on kuitenkin annettava totuudenmukaiset yhteystiedot sekä kilpailutapahtumiin ilmoittautuessa on annettava ilmoittautumissääntöjen määräämät tiedot (kts tarkemmin sopimuksen kohta 5.2) 

4.3.  Rekisteröityminen

Palveluun voi rekisteröityä veloituksetta. Tällöin rekisteröityneellä on käytössään vain valikoitu osa Yhteisöunelmille -palvelun sisällöstä (pois lukien mahdolliset tarjous- ja tutustumiskampanjat, jolloin koko sisältö voi olla käytettävissä). Rekisteröitynyt käyttäjä näkee omassa profiilissaan kaikki tekemänsä ostot ja kilpailuihin tai leireille tehdyt ilmoittautumiset. Rekisteröityneenä käyttäjänä voi käydä muokkaamassa omia tietojaan. Palvelun tarjoaja varaa oikeuden rajata tuotteiden ja palveluiden saatavuutta ja hintoja erikseen ei-rekisteröityneille, rekisteröityneille sekä jäsenpalvelun hankkineille kuluttajille.

Rekisteröitymällä palveluun kuluttaja hyväksyy alla olevat säännöt:

 • kuluttaja vakuuttaa antavansa omat, totuudenmukaiset henkilö- ja yhteystietonsa Palvelun tarjoajalle
 • rekisteröitynyt kuluttaja vastaa siitä, että käyttäjätunnus ja salasana ovat vain hänen henkilökohtaisessa tiedossaan. Tunnuksia ei saa luovuttaa eteenpäin eikä palvelusta ladattua tai kopioitua tietoa saa jakaa eteenpäin.
 • Palvelun tarjoaja ei vastaa rekisteröityneen nimiin tehdyistä ostoista, mikäli tunnuksien on havaittu joutuneen ulkopuolisten tietoon

 4.4.  Rekisteröitymisen poistaminen

Rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus pyytää omien tietojensa poistamista Palvelun tarjoajan rekisteristä. Poistamista tulee pyytää kirjallisesti joko postitse tai sähköpostitse (info@finntriathlon.fi). Palvelun tarjoajalla on 14 vuorokautta aikaa poistaa asiakkaan tiedot.

 

4.5.  Käyttäjän tuottama sisältö

Palvelun tarjoajalla on oikeus käyttää kaikkea käyttäjien www.finntriathlon.fi ja yhteisöunelmille.fi -sivustoille sekä jäsenpalveluun tuottamaa materiaalia omassa viestinnässä noudattaen kuitenkin kohtuullisuutta ja hyvää makua. Käyttäjä vastaa itse sivustoille ja palveluun lisäämänsä kirjallisen materiaalin ja kuvien käyttöoikeudesta, sisällöstä ja laillisuudesta.  Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa käyttäjien lisäämästä mahdollisesti virheellisestä tiedosta tai tekstin ja kuvien lainaamisesta kolmannelta osapuolelta. Finntriathlon pyrkii kontrolloimaan ettei palvelussa esiinnyt virheellisiä tietoja, vaikka ne olisivatkin käyttäjien lisäämiä sisältöjä. Palvelun tarjoama pidättää oikeuden rajoittaa tai poistaa käyttäjän palvelun käyttöä, mikäli käyttäjän todetaan tarkoituksenmukaisesti levittävän virheellisiä tietoja.

 

4.6.  Käyttäytyminen palvelussa

Palvelun tarjoaja haluaa estää kaikenlaisen asiattoman käyttäytymisen palvelussa ja varaa oikeuden poistaa herjaavia, virheellisiä tai esimerkiksi rasistisia kirjoituksia ja kuvia sekä rajoittaa näissä tilanteissa käyttäjän oikeuksia. Palvelun tarjoajan ylläpitämissä osoitteissa ja palveluissa on kiellettyä:

 • hakkerointi, krakkerointi tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen
 • tekijänoikeuksien vastainen toiminta
 • vastoin Suomen lakeja toimiminen ja palvelun hyväksi käyttö
 • muiden henkilöiden, ryhmien tai yhteisöjen solvaaminen, uhkailu tai muu sopimaton käytös
 • esiintyminen toisena henkilönä tai rekisteröityminen tekaistujen tietojen kanssa

 

5.        Palvelutyypit

5.1.  Verkkokaupan fyysiset tuotteet

Verkkokaupan fyysisillä tuotteilla tarkoitetaan palvelussa myytäviä tekstiilejä, urheiluravinteita, harjoitusvälineitä, logotuotteita ja muita konkreettisia tuotteita.

Verkkokaupan tuotteet maksetaan etukäteen tilausta tehtäessä, tarkemmat ohjeet maksamisesta on esitelty kohdassa 10. Saat tilauksestasi vahvistuksen ja kuitin antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen tekemisen jälkeen. Mikäli tilausvahvistuksessa on virheitä tai et saa tilausvahvistusta, ota heti yhteyttä palvelun tarjoajaan (info@finntriathlon.fi).

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä ellei tuotteen tilausehdoissa ole mainittu erityistä toimituspäivämäärää tai arviota siitä (koskee mm ennakkotilauksia).

Tuotteen/tuotteiden hintaan lisätään toimitusmaksu, mikäli palvelun tarjoaja toimittaa tuotteen tilaajalle postitse, matkahuollossa tai muulla toimitustavalla. Noudettaessa tuote palvelun tarjoajalta eikä toimitusmaksua peritä. Toimitusmaksun määrä on kerrottu tilauksen yhteydessä.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteita saa siis sovittaa, mutta niiden tulee palutettaessa olla myyntikelpoisia. Mikäli saamme myyntikelvottoman tuotteen palautuksena, veloitamme tuotteen lisäksi ylimääräiset toimituskulut.

Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota aina ensin yhteys palvelun tarjoajaan sähköpostitse tai puhelimitse ohjeiden saamiseksi. Jos saat viallisen tai väärän tuotteen, ota myös tällöin yhteys palvelun tarjoajaan.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

5.2.  Finntriathlon -kilpailutapahtumiin ilmoittautuminen

Kilpailutapahtumiin ilmoittautuessa noudatetaan muusta verkkokaupasta poiketen alla olevia sääntöjä. Nämä säännöt sekä tärkeimmät kilpailusäännöt on nähtävänä myös jokaisen yksittäisen kilpailuilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen vuoden 2017 Finntriathloneihin alkaa viimeistään 1.9.2016 klo 12.00. Alla olevat ilmoittautumis- ja kilpailusäännöt ovat alustavat ja ne päivitetään 30.8.2016 mennessä vastaamaan 1.9.2016 alkavaa ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen suoritetaan ainoastaan järjestelmän kautta. Voit ilmoittautua useampaan kilpailuun samalla kertaa. Kerralla voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Mikäli haluat ilmoittaa enemmän kuin 5 henkilöä, ota yhteys info(ät)finntriathlon.fi. Ryhmiä rekisteröidään kilpailuihin osallistujalimiittien puitteissa. Alaikäisen lapsen huoltaja voi ilmoittaa lapsen omien rekisteröitymistunnuksien kautta.

Ilmoittautuminen on sitova ja osanottomaksua ei palauteta peruutustilanteissa edes lääkärintodistuksella. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin yhteydessä linkin, jonka kautta pääset muuttamaan tarvittaessa omia tietojasi (mm. yhteystiedot). Muutokset tehtävä ilmoittautumisajan puitteissa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit lunastaa 20€ hintaisen peruutusturvan. Yhdellä peruutusturvalla voi tehdä muutoksen tai peruutuksen yhteen valitsemaasi kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voi ostaa yhden peruutusturvan per kilpailu.

Peruutusturvan lunastamalla voit tehdä seuraavia muutoksia ennen tapahtumaa, jota peruutus/siirto koskee:

 • osallistumisen peruutus viimeistään 2vrk ennen tapahtumaa (osallistumismaksu palautetaan lukuunottamatta maksutapalisää)
 • muuttaa osallistumisesi yhden kerran toiselle henkilölle ilmoittautumisajan puitteissa
 • muuttaa osallistumisesi toiseen vuoden 2016 Finntriathlon-kilpailuun ilmoittautumisajan ja osallistujalimiitin puitteissa. Mikäli muutat kalliimpaan kilpailuun erotus laskutetaan; halvempaan kilpailuun muutettaessa erotusta ei palauteta.

Ilmoittautumisen jälkeen voit lunastaa 35€ hintaisen siirtomaksun. Siirtomaksulla osanoton voi siirtää yhden kerran Finntriathlonin muuhun tapahtumaan tai toiselle osanottajalle. Siirto tulee tehdä viimeistään 10 vrk ennen tapahtumaa, josta siirto tapahtuu. Mikäli siirto tapahtuu kalliimpaan sarjaan erotus laskutetaan siirtomaksun lisäksi. Mikäli siirto tapahtuu halvempaan, erotusta ei hyvitetä. Siirtotapauksissa huomioidaan normaalit ilmoittautumisehdot, kuten osanottajalimiitti.

Mikäli kilpailu myydään loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä, on ilman paikkaa jääneillä mahdollisuus ilmoittautua jonotuspaikoille. Tämä tehdään ilmoittautumislinkin kautta. Mikäli kilpailu, johon haluat mukaan, on täynnnä, voit jättää sähköpostiosoitteesi ja lisätä itsesi jonotuslistalle. Paikan vapauduttua saat antamaasi sähköpostiin ilmoituksen ja sinulla on 48 tuntia aikaa ottaa paikka vastaan. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostissa tulevan linkin kautta.  

#kerääkokosarjaan sovelletaan erilaisia peruutus- ja siirtoehtoja kuin yksittäisiin kilpailuihin. #kerääkokosarjaan ei voi ostaa 20€ hintaista peruutusturvaa.?Sairastumis- tai loukkaantumistapauksissa osallistumisen voi perua toimittamalla lääkärintodistuksen 31.5.2016 mennessä. Tällöin maksusta palautetaan 50% ja se peruu osallistumisen kaikkiin #kerääkokosarja -osakilpailuihin.

Jos #kerääkokosarja -paikan lunastanut haluaa tai joutuu perumaan yksittäiseen kilpailuun osallistumisen, sitä ei hyvitetä.?#kerääkokosarjan lunastanut ei voi siirtää yksittäisen kilpailun osallistumisoikeutta toiselle henkilölle. Lunastamalla siirtomaksun (35€) voi #kerääkokosarja -paikan siirtää toiselle henkilölle, siirto koskee tällöin siis kaikkia #kerääkokosarjaan kuuluvia kilpailuja. Siirto tulee tehdä 10 vuorokautta ennen ensimmäistä kilpailua eli 1.6.2016 mennessä.

Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jokaiseen maksutapahtumaan lisätään 3€ maksutapalisä. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä info(ät)finntriathlon.fi.

Onnistuneen ilmoittatumis- ja maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Säilytä viesti itselläsi, sillä sitä kautta pääset itse muuttamaan mm. yhteystietojasi.

Kilpailuihin ei tarvitse olla erillistä lisenssiä. Finntriathlon Joroinen on samalla puolimatkan SM-kilpailu, joten osallistumismaksu sisältää Suomen Triathlonliiton rekisteröitymismaksun (10€). Mikäli haluat tuloksesi viralliseen SM-tulosluetteloon tai osallistut miesten/naisten yleiseen sarjaan, ilmoita edustamasi Suomen Triathlonliiton alainen jäsenseura. 

Jokaisen kilpailun tiedoissa on tarkemmin määritelty käytettävät sarjat. Ikäluokka määräytyy syntymävuoden mukaan eli jos olet esim. 49-vuotias, mutta täytät kilpailuvuonna 50, sinun tulee ilmoittautua 50-54-vuotiaiden sarjaan.

Finntriathlonin tulokset julkaistaan tiedoilla, jotka kilpailija on antanut. Virallisiin puolimatkan SM-tuloksiin merkitään vain kilpailijat, jotka ovat ilmoittaneet edustamansa Suomen Triathlonliiton alaisen virallisen jäsenseuran. 

Ikäluokissa ja viesteissä palkitaan kilpailusta riippuen 1-3 nopeinta jokaisesta ikäluokasta. Yleisessä sarjassa palkitaan 3-5 nopeinta urheilijaa. Rahapalkinnot julkaistaan kunkin kilpailun sivuilla. Rahapalkinnon saadakseen tulee edustaa Suomen Triathlonliiton virallista seuraa ja sitoutua Antidopingsääntöihin.

 

5.3.  Digitaalisten palveluiden ostaminen

Digitaalisilla palveluilla tarkoitetaan yhteisöunelmille -jäsenpalvelua, online-valmennuksia joko ryhmässä tai henkilökohtaisesti ja henkilökohtaista valmennuspalvelua, johon voi sisältyä digitaalisen sisällön lisäksi puheluita ja tapaamisia. Digitaalisilla palveluilla tarkoitetaan myös kirjautuneen käyttäjän saatavilla olevia videoita, kuvia, webinaareja, harjoitusohjelmia, artikkeleja ja tekstejä sekä blogitekstejä ja keskustelupalstaa.

Palvelun tarjoaja vastaa ainoastaan itse lisäämänsä tai ulkopuolisilta valmentajilta hankkimansa sisällön oikeellisuudesta ja varaa niihin täyden käyttöoikeuden. Käyttäjien lisäämän sisällön oikeellisuudesta palvelun tarjoaja ei vastaa.  Kaikki ostettu digitaalinen sisältö on tarkoitettu ainoastaan rekisteröityneen käyttäjän tai palvelun lunastaneen käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön eikä digitaalista sisältöä saa jakaa edelleen missään muodossa eikä missään kanavassa. Digitaalisen sisällön saa jakaa kuitenkin samassa taloudessa asuville henkilöille. Palvelun käyttäjän toteuttaa omalla vastuullaan digitaalisen sisällön tarjoamia ohjelmia ja valmennusneuvoja.

Henkilökohtainen online-valmennus voi sisältää vain valmentajan tuottamaa digitaalista sisältöä valmennettavalle tai laajennettuna, mahdollisesti lisämaksusta lähitapaamisia, puheluita, testausta tai tekniikkakuvausta. Silloin henkilökohtaisen online-valmennuksen toteuttaa muu kuin Finntriathlon Oy:n valmentaja, siirtyy vastuu valmennuspalvelun tarjoamisesta valmentajalle. Palvelun tarjoaja toimii tällöin palvelun myyjänä ja hallinnoijana.

Valmentaja vastaa omalta osaltaan valmennuspalvelun sovitusta saatavuudesta, toteutuksesta ja sisällön laadusta. Palvelun käyttäjä (valmennuspalvelun ostaja) toteuttaa valmentajan antamia ohjelmia, ohjeita ja palveluja omalla vastuullaan. Ostaessaan online-valmennuspalvelun käyttäjä antaa luvan omien yhteystietojensa luovuttamiseen valmentajalle. Valmentajan ja palvelun ostajan suhde on luottamuksellinen. Tyytymättömyydestä valmentajan palveluun on ensisijaisesti reklamoitava valmentajalle ja toissijaisesti palvelun tarjoajalle.

Kuluttajasuojalain nojalla, heti käyttöön otettavalla digitaalisella sisällöllä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Digitaalisten palvelujen osalta ei ole siis mahdollista peruuttaa palvelun ostoa eikä rahoja palauteta. Henkilökohtaisessa online-valmennuksessa palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen ja palvelun kesto voidaan tilattaessa määritellä määräaikaiseksi (vähimmäiskesto 3kk) tai se voidaan irtisanoa 1kk irtisanomisajalla.

 

5.4.  Valmennuspalvelut

Tässä yhteydessä valmennuspalveluilla tarkoitetaan seuraavia Finntriathlon Oy:n tarjoamia palveluja: leirit, valmennuspäivät, seminaarit, triathlonkoulut ja -kurssit ja valmentajakoulutus. Valmennuspalveluvalikoimaa voidaan täydentää.

Jokaisen valmennuspalvelutuotteen esittelytekstissä voidaan antaa tästä yleisohjeesta poikkeavia tai sitä täydentäviä ohjeita, jolloin niitä ohjeita/ehtoja noudatetaan ensisijaisesti.

Pääsääntöisesti kaikki valmennuspalvelut myydään verkkopalvelun kautta osoitteissa www.finntriathlon.fi ja www.yhteisöunelmille.fi ja palvelu tulee maksaa tuotetta tilattaessa joko verkkopankissa tai luottokortilla. Kertaluonteisissa valmennuspalveluissa (leirit, seminaarit jne) tulee koko maksu olla suoritettuna ennen palvelun toteutumista. Pidemmissä valmennuspalveluissa (koulut, kurssit ja koulutukset) voidaan sopia maksamisesta osissa, kuitenkin niin, että laskutus tehdään ennen seuraavan osion tai kuukauden alkua.

Leirien, valmennuspäivien, seminaarien ja muiden kertaluontoisten valmennuspalvelujen peruminen tulee tehdä 14 vrk ennen palvelun toteutumista. Tällöin palautetaan 50% palvelun hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja. Pidemmissä valmennuspalveluissa on palvelun irtisanomisaika 1kk ja palvelu tulee irtisanoa kirjallisesti (info@finntriathlon.fi tai valmennuspalvelun toteuttajalle)

Niiltä osin kuin valmennuspalveluun sisältyy kolmannen osapuolen tarjoamia palveluja (esimerkiksi majoitukset, ruokailut, tilat tai ulkopuoliset valmentajat) Finntriathlon Oy ei ole vastuussa siitä osasta palvelua tai sen laadusta.

Palvelun tarjoajalla on vastuuvakuutus, mutta palvelun käyttäjät vastaavat omasta vakuutusturvastaan ja osallistuvat valmennuspalveluihin omalla vastuullaan.

 

6.        Palvelun käytettävyys

Palvelun tarjoaja vastaa palvelun ylläpitämisestä, mutta ei vastaa tai takaa sitä, että sisältö on ladattavissa tai käytettävissä kaikilla eri päätelaitteilla samanlaisena ja samassa laajuudessa. Palvelun tarjoaja ei vastaa palvelun katkeamattomasta käytöstä silloin kun ongelma johtuu palvelimen päivityksestä tai käyttökatkosta, johon palvelun tarjoaja ei itse voi vaikuttaa.

 

7.        Vastuunrajoitukset

Käyttäjä käyttää digitaalisia palveluja, osallistuu kilpailutapahtumiin ja valmennuspalveluihin omalla vastuullaan. Niiltä osin kuin palvelun tarjoaja käyttää ulkopuolisia palvelun tuottajia tai toteuttaa palveluja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, vastaavat nämä omasta toiminnastaan. Palvelun tarjoaja ei ole myöskään vastuussa käyttäjien palveluun lisäämästä sisällöstä.

 

8.        Sopimusehtojen ja -hintojen muutokset

Palvelun tarjoaja varaa oikeuden muuttaa tai päivittää sopimusehtoja, palvelun sisältöjä tai hintoja tarpeelliseksi katsominaan ajankohtina.  Voimassa olevat ehdot on nähtävänä palvelussa ja jatkamalla tai aloittamalla palvelun käytön käyttäjä hyväksyy ehdot. Tuotetta tai palvelua ostaessa tuotekohtaiset erityisehdot tai yleisistä sopimusehdoista poikkeavat ehdot on esillä. Tuotteiden ja palvelujen hinnat on jatkuvasti näkyvillä tuotetiedoissa. Tuotteiden hinnat voivat olla aikaporrasteisia ja hinta voi nousta palvelun tarjoamisajan lähestyessä.

 

9.        Tuotteiden toimitus

Tuotteiden ja palvelujen toimitustavoissa ja -ajankohdissa on eroja. Kohdassa 5.1 eritellyt tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti 1-7 arkipäivän kuluessa tilauksesta ellei muuta ole tuotetiedoissa mainittu. Kilpailutapahtumiin osallistumiset (kohta 5.2) ovat tuotteita, jotka ostetaan etukäteen ja palvelu tarjotaan osoitteessa www.finntriathlon.fi ilmoitettuina ajankohtina. Digitaaliset palveluista (kohta 5.3) yhteisöunelmille -jäsenyys on käytettävissä heti tilauksen ja rekisteröitymisen jälkeen määrätyn ajan eteenpäin. Ryhmien online-valmennuksissa on määritelty ajankohta, jolloin palvelu avautuu ja henkilökohtaisissa valmennuksissa ajankohta on määritelty tai se alkaa viimeistään 7 vrk kuluessa tuotteen ostosta. Valmennuspalvelut (kohta 5.4) toteutetaan tuoteselosteissa mainittuina ajankohtina.

 

10. Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus

Erityisissä tilanteissa (ryhmäilmoittautumiset tai yrityksien palveluostot) voidaan palvelu tai tuote maksaa postitse ja sähköpostitse toimitetulla laskulla, johon voidaan lisätä laskutuslisä 3-5€. Myös kuukausittaiset maksuerät tai muut useammassa osassa maksettavien palveluiden erät voidaan maksaa laskulla. Näissäkin ensimmäinen erä tulee maksaa verkkopalvelussa.

 

11. Peruutusoikeus

Tuotteiden ja palveluiden peruutus- ja palautusoikeudet on eritelty kunkin tuotteen tai tuoteryhmän kohdalla tarkemmin erikseen.

 

12. Force Majeure

Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, palvelun tarjoajasta, riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, palvelun tarjoaja vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Finntriathlon Oy:ltä sopimuksen rikkomisesta

 

13. Reklamaatiot ja riitojen ratkaisu

Reklamaatiot tulee ensisijaisesti ja viipymättä osoittaa palvelun tarjoajalle ja reklamaatiot ja riitatilanteet tulee mahdollisuuksien mukaan sovitella ilman oikeudenkäyntiä. Mahdolliset riitatilanteet käsitellään Etelä-Savon Käräjäoikeudessa. Kuluttajasuojalain perusteella asiakkaalla on oikeus nostaa kanne siinä käräjäoikeudessa, johon hänen asuinkuntansa kuuluu.

 

14. Henkilötietojen käyttö ja käsittely

Palvelun tarjoaja Finntriathlon Oy sitoutuu käyttämään ja säilyttämään henkilötietoja voimassa olevan Henkilötietolain ja Tietosuojasäännösten ohjaamalla tavalla. Palveluun rekisteröitymällä asiakas antaa luvan tietojensa tallentamiseen sekä käyttämiseen palvelun tarjoajan markkinointiin.  Finntriathlon Oy:n Tietosuojakäytäntö on esitelty seuraavassa ja rekisteriseloste on saatavilla palvelun tarjoajan toimipisteessä.

Asiakasrekisterin ylläpitäjä on Finntriathlon Oy (2380511-9), Mutalantie 2, 79600 Joroinen, info@finntriathlon.fi

Rekisteri on nimeltään Finntriathlon asiakasrekisteri ja siihen tallennetaan asiakkaiden henkilötietoja (nimi, osoitetiedot, sähköposti, puhelinnumero, sukupuoli, syntymäaika, seura ja yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero). Riippuen siitä minkä tuotteen/palvelun asiakas ostaa voidaan kysyä henkilötietoja vain osa ja täydellisenä henkilötiedot kysytään kilpailutapahtumiin osallistuessa.

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, markkinointiin ja tiedotukseen (uutis- ja asiakaskirjeet), tuotteiden/palveluiden toimitukseen asiakkaalle sekä kilpailutapahtumissa varmistamaan, että palvelun käyttää sen hankkinut henkilö. Kilpailutapahtumissa henkilötiedoista on julkisesti näkyvillä etu- ja sukunimi, ikäsarja (joka määräytyy syntymävuoden mukaan) ja seura/haluttu muu yhdistys/yritys. Kilpailutapahtumia varten kysytään yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, mutta niitä käytetään ainoastaan, jos kilpailussa oleva joutuu onnettomuuteen. Palvelun tarjoaja varaa oikeuden luovuttaa henkilötiedot onnettomuustilanteessa sairaanhoitohenkilöstölle ja muille viranomaisille.

Palvelun tarjoajan tietokantaan tallennetaan edellä mainitut henkilötiedot sekä muut vapaaehtoiset tiedot, joita rekisteröityneet käyttäjät voivat itse lisätä. Lisäksi tietokantaan tallentuu kaikki asiakkaan tekemät tuotteiden ja palveluiden ostot.

Palvelun tarjoajan tietokantaan on kerätty henkilötietoja menneiden vuosien kilpailuilmoittautumisista. Tästä muodostuu tämän hetkinen asiakasrekisteri. Osoitteessa www.yhteisöunelmille.fi olevaan palveluun näitä tietoja ei automaattisesti lisätä, vaan tähän tietokantaan kukin asiakas rekisteröityy itse.

Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai julkaista pois lukien kilpailutapahtumien osalta ne henkilötiedot, jotka ovat julkisia (nimi, seura ja ikäluokka). Onnettomuustilanteissa henkilötiedot voidaan luovuttaa viranomaisille tai sairaanhoitohenkilöstölle.

Asiakastietoja säilytetään huolella eikä niitä luovuteta Suomen ulkopuolelle.

Mikäli asiakastietoja säilytetään manuaalisena, niin paikka on palvelun tarjoajan toimipiste. Asiakasrekisterit ovat sähköisessä muodossa salattuina ja niihin pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Palvelun tarjoajan organisaatiosta pääsy asiakastietoihin on kolmella henkilöllä kerrallaan.

Jokaisella asiakasrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa omat tietonsa ilmoittamalla asiasta kirjallisesti palvelun tarjoajalle. Tiedot toimitetaan postitse kohtuullisen ajan kuluttua pyynnöstä. Jokaisella on myös oikeus pyytää korjausta henkilötietoihinsa, poistoa asiakasrekisteristä tai kieltää suoramarkkinointi. Nämä pyynnöt tehdään myös kirjallisesti. Rekisteröityneellä asiakkaalla on myös mahdollisuus päivittää palvelussa itse omia tietojaan.