Treenaa tehokkaasti

07.12.2017 11:321 vuosi sitten

Kestävyysliikkujia hemmotellaan näin joulun alla, sillä nyt on ilmeistynyt kova lukupaketti Treenaa tehokkaasti. Mittaaminen on aina kuulunut urheiluun, mutta teknologian arkipäiväistyttyä mittaaminen ja harjoittelun tallentaminen on helppoa, käyttäjäystävällistä ja kaikilla liikkujille soveltuvaa. 

Kirjaa voi tilata ainakin yhteistyökumppanimme verkkokaupan kautta (Fitra-kauppa), mutta on kirjaa tavattu ainakin suurimmista kirjakaupoistakin. 

 

Kirja avaa harjoittelun suunnittelun merkitystä, kuormittavuuden arviointia sekä palautumisen seurantaa. Harjoitteiden analysointiperiaatteet sekä pitkän aikavälin kehityksen varmistaminen käydään läpi erilaisten esimerkkien kautta. Lajien osalta kirjassa käsitellään uintitekniikan seuranta, pyöräilyn tehonmittauksen periaatteet ja juoksuintervallien analysointi. Lisäksi käydään läpi, mitä kannattaa huomioida ennen ja jälkeen kilpailusuoritusten sekä itse kisan aikana.

Teknologiaa avataan merkittävien mittausteknologioiden näkökulmasta, joita ovat barometri, gps, kiihtyvyys, rannesyke ja pyörä/juoksuteho. Mikäli et omista vielä urheilukelloa tai olet hankkimassa uutta, toimii kirja loistavana investointina sinulle sopivan kellon valintaan.

Janne Kallio on työskennellyt Suunnolla lähes 10 vuotta. Janne elää ja hengittää sportin digitalisaatiota ja on urallaan mm. perustanut Suunnolle Movescount-palvelun, kehittänyt SuuntoAppseja, globaalia verkkokauppaa sekä ollut rakentamassa Suunton Spartan-tuoteperhettä. Vapaa-ajallaan Kallio on aktiivinen ikäsarjatriathlonisti, joka oli viime vuonna luokassaan globaalin Ironman-rankingin sijalla 14.